Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- اگر اقدامات رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند ایران وارد جنگ نیابتی خواهد شد که منطقه جولان اولین نقطه برخورد خواهد بود.
حسین کنعانی مقدم تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با خبرگزاری آریا در تحلیل خود از حملات رژیم صهیونیستی به مواضع محور مقاومت گفت:پیش بینی می شد رژیم صهیونیستی برای جبران شکست هایی که در منطقه متحمل شده است به عنوان یک اهرم فشار آمریکا وارد یک بازی خطرناک از جمله حمله پهپادی به شرق دمشق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می رسد تمام تلاش صهیونیست ها بر این بود که در خلیج فارس کشورهای عربی و آمریکا وارد یک جنگ فرسایشی با ایران شوند اما قدرت جمهوری اسلامی با اقداماتی که انجام داد طرح صهیونیست ها با شکست مواجه شد.لذا صهیونیست ها که به دنبال ایجاد یک مرز آبی با ایران بودند با اولتیماتومی که داده شد و اینکه هر پایگاه اسرائیل در خلیج فارس بدون هر گونه اخطاری مورد حمله موشکی قرار می گیرد برای جبران شکستی که عقب نشینی کرد دست به اقدامات تحریمک آمیز در منطقه می زند. با توجه به سخنان سید حسن نصرالله و مواضعی که دولت لبنان و دولت سوریه اتخاذ کرد ،امکان اینکه یک جنگ بزرگ در جولان اتفاق بیفتد و بخشی از سرزمین های اشغالی آزاد شود وجود دارد.
وی در ادامه گفت:به نظر می رسد رژیم صهیونیستی هرازچندگاهی امکانات و قدرت های دفاعی محور مقاومت را راست آزمایی کند. اگر حملات تلافی جویانه که قرار است انجام شود مثبت باشد رژیم صهیونیستی عقب نشینی خواهد کرد و اگر پاسخ محکمی به اسرائیل داده نشود رژیم صهیونیستی دست به اقداماتی در غزه و جنوب لبنان خواهد زد.
کنعانی مقدم در پایان گفت:جمهوری اسلامی در خط مقدم مقاومت در مرزهای اسرائیل حضور دارد و همه می دانند اگر اقدامات رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند ایران وارد جنگ نیابتی خواهد شد که منطقه جولان اولین نقطه برخورد خواهد بود.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران اسرائیل حزب الله محور مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۵۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نافرمانی ده‌ها نظامی صهیونیست از مشارکت در عملیات علیه رفح
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • حملات نظامیان صهیونیست و استقامت مردم جنوب لبنان
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • شکست اسرائیل در عملیات وعده صادق جبران‌ناپذیر است
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد
  • هویت پوشالی صهیونیست‌ها در مقابل ایمان و قدرت موشکی ایران فروریخت
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است