Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق ایران در افغانستان گفت: امروز ابتکار میدانی در محور مقاومت در دستان جمهوری اسلامی ایران بوده و توانسته معادلات آمریکا و اسرائیل در منطقه غرب آسیا را بر هم بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فداحسین مالکی در گفتگو با صبح توس، اظهار کرد: شرایط منطقه بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخاب ترامپ بعنوان رئیس جمهور ایالات متحده، شرایط و معادلات در منطقه بخصوص در غرب آسیا را با حاشیه‌های جدیدی مواجه ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: رفتارترامپ به گونه‌ای است که مدام در افکار خود در هر گوشه‌ای در منطقه و آسیا به فکر جنگ و توطئه بوده از تنش میان عربستان و قطر تا تهدید کره شمالی به جنگ، وی به دنبال بازار و فروش سلاح‌های آمریکایی در آسیا است.

سفیر سابق ایران در افغانستان با اشاره به دیپلماسی روحانی در چهار ساله گذشته نسبت به آمریکا، افزود: دولت ایران با چنین تفکری (باید گفتمان خاص خودش را در برابر آمریکا داشته باشد) در برابر غرب و آمریکا ظاهر شد، حال چنانچه روحانی در دولت دوازدهم براساس دیپلماسی چهار ساله گذشته خودش حرکت کند با شکست مواجه خواهد شد و دیپلماسی‌ای شبیه برجام شکل خواهد گرفت.

مالکی در رابطه با قدرت نظامی ایران در منطقه اظهار کرد: امروز ابتکار میدانی در محور مقاومت در دستان جمهوری اسلامی ایران بوده و توانسته معادلات آمریکا و اسرائیل در منطقه غرب آسیا را بر هم بزند.

وی تصریح کرد: ایران توانست بزرگترین ام الفساد قرن یعنی داعش را در عراق از بین ببرد امروز گروههای تکفیری در سوریه و منطقه، نفس‌های آخر خود را می‌کشند.

سفیر سابق ایران در افغانستان با اشاره قدرت دیپلماسی ایران در منطقه افزود: دیپلماسی ایران در منطقه براساس قدرت نظامی و موشکی و حضور مدافعان حرم در سوریه و عراق بوده، چنانچه حضور مستشاری ایران در سوریه و عراق نبود امروز پرچم داعش در بسیاری از کشورهای منطقه افراشته بود.

مالکی در ادامه ابراز داشت: عملکرد نظامی ایران در منطقه مورد تحسین تمام تحلیلگران سیاسی و نظامی غربی قرار گرفته میز مذاکرات دیپلماسی موقتی بوده؛ اما حضور نظامی ایران در منطقه مقتدرانه و موفقیت آمیز بوده است.

وی با اشاره به عملکرد دولت در برجام تصریح کرد: عملکرد دولت در عرصه دیپلماسی در میز مذاکرات و برجام مشخص شده و هرروز این وضعیت بدترمی‌شود و این به لحاظ این است که ترامپ و همپیمانان غربی‌اش گفتمان را به معنی دیپلماسی قبول ندارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۴۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد

دولت آمریکا در حالی که پیش از این تصمیم گرفته بود یگان «نتسح یهودا» را به دلیل جنایاتش در کرانه باختری تحریم کند، اعلام کرد که قصد اعمال تحریم‌هایی بر سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را ندارد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت جو بایدن تصمیم گرفته سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را که مظنون به ارتکاب جنایاتی در نقض حقوق بشر در کرانه باختری هستند، تحریم نکند.

در نامه‌ای که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا خطاب به «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان این کشور ارسال کرد و شبکه خبری«ABC» از آن مطلع شد، آمده است: دولت آمریکا تصمیم گرفت در هیچ یک از کمک‌های خود تاخیری نداشته باشد و به این ترتیب اسرائیل خواهد توانست تمام کمک‌هایی را که کنگره به آن اختصاص می‌دهد، دریافت کند.

در این نامه از نقض‌های احتمالی رخ داده در کرانه باختری پیش از حمله حماس به اراضی اشغالی در هفتم اکتبر صحبت می‌شود که هیچ یک از آنها به عملیات‌های رژیم صهیونیستی علیه حماس یا ایران و هم‌پیمانان آن مرتبط نیست.

همچنین در این پیام آمده است: احتمال دارد در ارزیابی دولت آمریکا که هنوز منتشر نشده، در صورتی که اسرائیل هیچ‌گونه اقدامی برای رسیدگی به این مساله در پیش نگیرد، بازنگری شود.

در کل تحقیقات آمریکا شامل حال ۳ گردان ارتش رژیم صهیونیستی و ۲ نهاد غیرنظامی است که مظنون به ارتکاب موارد فاحش نقض حقوق بشر هستند.

طبق نامه بلینکن، رژیم صهیونیستی اقداماتی را در خصوص چهار نهاد از پنج نهاد یاد شده پس از اعترافشان به اینکه اقداماتشان در تضاد با «اصول» اسرائیل بوده، در پیش گرفته است.

بلینکن گفت: «دولت اسرائیل اطلاعات جدیدی درباره وضعیت یگان نظامی ارائه کرد و برای تعیین راه‌هایی جهت رسیدگی موثر در مورد این موضوع تلاش خواهد کرد اما این امر هرگز بر حمایت ما از توان اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس، ایران، حزب‌الله و دیگر تهدیدها تاثیری نخواهد داشت.»

پیش از این در رسانه‌های آمریکایی از احتمال اعمال تحریم‌هایی از سوی دولت آمریکا بر یکی از یگان‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به یگان « Netzah Yehuda» به دلیل اقداماتش در نقض حقوق بشر در کرانه باختری سخن به میان آمده بود و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این خبرها اعلام کرد که قصد دارد از ارتش خود با تمام امکاناتی که دارد در برابر تحریم‌ها حمایت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • شویگو: آمریکا برای تسلط بر منطقه آسیا و اقیانوسیه تلاش می کند
  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...